Alarmsystemen

15% korting op alle producten

Ajax Systems: MotionCam Outdoor, bewegingssensor met camera

Vorig jaar hebben we op appletips het alarmsysteem van Ajax Systems besproken. Een hoogwaardige inbraakbeveiliging om je huis of bedrijf te beveiligen en dat volledig te bedienen is met je iPhone of Mac.

Aan het assortiment van sensoren zijn onlangs weer een aantal nieuwe producten toegevoegd. Een van deze sensoren is de MotionCam Outdoor, een bewegingssensor (PIR) voor buiten met een ingebouwde camera. Om gebruik te kunnen maken van de MotionCam Outdoor is een Ajax Hub nodig die visuele verificatie van alarmen ondersteunt. Dit zijn op dit moment de Ajax Hub 2 en Ajax Hub 2 Plus.

Bescherming tegen sabotage

De MotionCam Outdoor kan niet onopgemerkt worden uitgeschakeld, zelfs niet als het systeem zelf is uitgeschakeld. De detector is uitgerust met antimaskeersensoren die reageren op het hinderen, afdekken of verven van de lens.

De hub heeft minder dan één minuut nodig om het communicatieverlies met de detector te detecteren en om de gebruikers en/of meldkamer te informeren over het probleem. Als MotionCam Outdoor uit elkaar wordt gehaald, wordt er onmiddellijk een alarm geactiveerd.

Alarmsysteem

U beveiligt uw woning of bedrijf optimaal met een alarmsysteem van HighTech security systems Niet alleen inbraak wordt voorkomen; de systemen monitoren ook andere onveilige situaties, zoals overstroming, vibratie, brand en gasvorming.

URFOG Ajax Ready – Mistgenerator – 2 geïntegreerde Ajax-relais (inschakelen en uitvoeren) – Tot 800 m3 zonder zicht – Zeer laag energieverbruik – Laat geen sporen na. (na shooting)

Aanbevolen producten​

X