Brandmeldsystemen

15% korting op alle producten

Breekt er in uw woning, bedrijfspand, winkel, kantoor of productielocatie brand uit, dan wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt gesignaleerd. Een brand is verwoestend en levensbedreigend. Met een brandmeldsysteem wordt een brand snel gesignaleerd, zodat u de brand kunt blussen en beheersen. Bovendien bent u in de gelegenheid om de ruimte te ontruimen en medewerkers, klanten en bezoekers in veiligheid te brengen. Zo wordt de schade zoveel als mogelijk beperkt.

In ieder pand is een goede brandmeldinstallatie en een ontruimingsalarmsysteem een absolute must – of het nu een bedrijfspand of woonhuis is. HighTech security systems is bevoegd om brandmeldinstallaties en ontruimingsalarmsystemen te ontwerpen, leveren, installeren, beheren en onderhouden. We hebben een zeer ruim assortiment met hoogwaardige en innovatieve systemen voor branddetectie en ontruiming van het pand. Deze systemen zijn betrouwbaar. Ze beschikken niet alleen over een zeer goede kwaliteit, maar ze worden ook op deskundige wijze geïnstalleerd, beheerd en onderhouden. Onze technische specialisten zijn gediplomeerde deskundigen op het gebied van brandmeld- en ontruimingsalarmsystemen.

Installatie door vakmensen

Onze medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring. Professionele montage & installatie van het beveiligingssysteem is bij ons dus gegarandeerd.

Bekijk onze andere diensten

Toegangscontrole

Wilt u toegangscontrole of toegangsverlening in uw kantoor of bedrijfspand? U kunt per afdeling of kamer bepalen wie binnen mag en wie niet. Eenvoudig kunt u mensen machtigen en toegang verlenen. HighTech security systems  ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt professionele en zeer gebruiksvriendelijke toegangssystemen.

Camera observatiesystemen

U wilt uw persoonlijke eigendommen beschermen tegen diefstal en vandalisme. Maak gebruik van cameraobservatiesystemen, want de beelden kunt u direct of later bekijken. HighTech security systems is specialist in ontwerp, aanleg en beheer van cameraobservatiesystemen voor onder andere woonhuizen, kantoorpanden, productielocaties, winkels en showrooms. 

Alarmsystemen

U beveiligt uw woning of bedrijf optimaal met een alarmsysteem van HighTech security systems Niet alleen inbraak wordt voorkomen; de systemen monitoren ook andere onveilige situaties, zoals overstroming, vibratie, brand en gasvorming.

Brandmeldsystemen

Breekt er in uw woning, bedrijfspand, winkel, kantoor of productielocatie brand uit, dan wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt gesignaleerd. Een brand is verwoestend en levensbedreigend. Met een brandmeldsysteem wordt een brand snel gesignaleerd.

X