013 222 00 24

Rolluik op zonne-energie

Rolluik direct solar rolluiken

Nieuw bij HighTech security systems, rolluiken die worden bediend met een volledig draadloze oplossing.

In onze solar rolluiken is namelijk een accumotor ingebouwd. De accu wordt continue opgeladen met een zonnepaneel, waardoor het rolluik telkens klaar is om bediend te worden. Het zonnepaneel plaatsen we aan de voorkant van de kast. Geringe lichtinval levert al stroom op die de accu kan bijladen. In de praktijk hoeft daarom de accu nooit te worden bijgeladen.
Mocht onverhoopt de accu toch leeg raken,bijvoorbeeld door intensief gebruik, dan kan deze altijd en eenvoudig worden bijgeladen met een optionele stroomadapter.
Bij rolluikdirect betaalt u een spectaculaire lage prijs. Ons unieke concept is namelijk dat wij deze technologie beschikbaar hebben voor alle “standaard” rolluiken uit ons assortiment. Tegen een relatief lage meerprijs is deze prachtige technologie dus voor iedereen beschikbaar. U bestelt complete rolluiken bij ons zoals u gewend bent en selecteert dan bij de bediening de accumotor met zonnepaneel. De prijs zal u zeker verrassen!
Dit concept maakt het ook mogelijk om al uw bestaande rolluiken te voorzien van deze nieuwe technologie. Gebruikersvriendelijk, milieu vriendelijk en ook vriendelijk voor uw portemonnee. De motoren, zonnecellen en zenders vindt u los en als set op onze website. Zo kunt u alle zonwering gaan automatiseren, koppelen en met de app bedienen.

Geen kabelgaten 

Daarnaast hoeft er ook niet in de muur of het kozijn te boord te worden om het zonnepaneel de motor van stroom voorziet. 

 

Rolluik met zonnepaneel

Zoals op de foto te zien is, wordt op de voorzijde van solar rolluiken een zonnepaneel gemonteerd. Hierop schijnt de zon waardoor de accu van de motor oplaadt. Bij levering is de accu standaard vol en met een volle accu kan het rolluik met zonnepaneel tot wel honderd bewegingen maken.

 

1800 lux per dag

Het solar rolluik heeft 5 uur per dag 1800lux per dag nodig. Op een bewolkte winterdag heeft de zon al snel een sterkte van 1000 lux.
u hoeft je dus geen zorgen te maken op dagen dat de zon weinig schijnt.

BEVEILIG MET ROLLUIKEN

Check u ook altijd of alles op slot zit? Het is belangrijk dat u uw thuis veilig voelt. Met rolluiken beveilig u uw huis.

Rolluiken zorgen ervoor dat voorbijgangers niet zien wat er in huis staat. Ook schrikken ze inbrekers af en hebben onze elektrische rolluiken anti-optilveren.

Met solar rolluiken ga u nog een stap verder. Door de ingebouwde accu werken de rolluiken op zonne-energie ook als er een noodgeval is. Ga u ook voor veiligheid?

Rolluiken