Kenmerken rolluiken Inbraakwerend / privacy Isolerend Volledig verduisterend Geluidswerend

100% verduisterend

Maak elke kamer donker

Volledig ontzorgd

Van advies, tot inmeten en monteren

100% privacy

Houd inbrekers buiten de deur

Rolluiken inclusief montage van HighTech

Het verschil tussen rolluiken inclusief montage van HighTech security systems en van andere partijen zijn de geleiders. De geleiders van HighTech security systems bevatten namelijk borstels in plaats van rubbers. Hierdoor lopen de lamellen bijna geluidloos door de geleiders heen.

Rolluiken laten plaatsen door vakmensen

Wilt u graag rolluiken laten plaatsen door echte vakmensen? Dan zit u goed bij ons bedrijf, want we kunnen rolluiken plaatsen tegen scherpe prijzen.Veel mensen hebben tegenwoordig helaas nog een slecht geïsoleerde woning. In deze tijd is dat erg vervelend, want de energiekosten blijven maar stijgen. De kans dat fossiele brandstoffen in de toekomst goedkoper worden is ook vrij klein. Rolluiken laten plaatsen is daarom geen slecht idee, want dit is onder andere goed voor de isolatie. Veel mensen denken echter dat het laten plaatsen van rolluiken duur is en dat zien ze als een probleem. Het hoeft gelukkig niet duur te zijn wanneer u van onze diensten gebruikmaakt

Rolluiken plaatsen tegen scherpe prijzen

Met een slechte isolatie betaalt u op de lange termijn hoge energieprijzen en daarom is rolluiken plaatsen ook bijzonder verstandig voor woningen met een slechte isolatie.Heeft u geen rolluiken? Dan heeft u vaker last van vervelende zoninval. Het is dan vaak te warm in de zomer, maar juist weer te koud in de winter. Bovendien heeft u zonder rolluiken ook geen goede beveiliging tegen de inbraak. Woont u in een omgeving met een hoog inbraakrisico? Dan zijn rolluiken ook echt aan te raden, want ze schrikken inbrekers sneller af.

Direct een vrijblijvende offerte ontvangen?

Bent u enthousiast geworden over de rolluiken en wilt u meer weten over wat ons bedrijf voor u kan betekenen? Wilt u weten wat de precieze koste voor u gaan zijn? Dan kunt u gratis via de site een offerte aanvragen. Deze ontvangt u zo snel mogelijk na de aanvraag.
Ook voor aanvullende vragen of extra informatie kunt u natuurlijk contact opnemen met één van onze servicemedewerkers.

Bespaar tot wel 20% op uw nieuwe rolluiken!

Bespaar geld

Bespaar tijd

De beste kwaliteit
Altijd 5 jaar garantie

X