013 222 00 24
Static Slide

Beveilig de toegangen van uw bedrijf om uw personeel, gebouwen en eigendommen te beschermen

Kaartlezers en video parlofonie voor bedrijven en particulieren

Op deze twee manieren zorgt u voor efficiënte toegangscontrole van uw bedrijf of woning.

Toegangscontrole met kaartlezers en parlofonie:

weet wie uw gebouw betreedt
Bedrijven en instellingen hebben vaak een open structuur, waardoor iedereen vrij toegang heeft tot het gebouw. Ook ongewenste bezoekers. Bepaal zélf wie een pand, etage of kamer mag betreden door middel van toegangscontrole met kaartlezers. Dankzij parlofonie weet u bovendien altijd wie er aanbelt bij uw bedrijf of huis. Vertrouwde stem? U opent de deur. Met videoparlofonie ziet u de persoon bovendien. Ook als u elders bent, want de beelden kunnen naar uw GSM worden gestuurd en herbekeken worden

100%

Kaartlezers
Wilt u er zeker van te zijn dat uw hotel, winkel, kantoor of industriële pand alleen betreden wordt door bevoegden? Met ons uitgebreide aanbod aan kaartlezers verschaffen wij u een systeem dat 100% voldoet aan uw veiligheidswensen.

Parlofonie en videoparlofonie
Overweeg de voordelen van parlofonie en videoparlofonie:

wilt u alleen horen of ook zien wie er bij uw woning of bedrijf aanbelt?
Met parlofonie hoort u de stem. Met videoparlofonie is er geluid én beeld, ook op afstand via uw GSM.

Hotel keycard systeem

Welk toegangsysteem werkt het beste voor uw hotel? Veel hotels en verblijven kiezen voor een zogenaamd hotel keycard systeem. Echter vereist iedere situatie een op maat gemaakte oplossing voor toegangscontrole. Daarom doorlopen we eerst een aantal factoren met u. Hoeveel deuren gaat het om? Wat voor type deuren gaat het om? Hoe wilt u het beheer inrichten?
Gaat u offline of online werken? 
Vanzelfsprekend adviseren wij u graag over de beste oplossing voor uw situatie.

Waarom een toegangscontrolesysteem?

Met een toegangscontrolesysteem heeft u de mogelijkheid om te controleren wie toegang heeft tot uw terrein, zonder dat hier extra mankracht voor hoeft te worden ingezet. Dit kan een evenemententerrein zijn, maar ook een bouwplaats bijvoorbeeld, een parkeerterrein of interne toegangscontrole binnen uw pand. Wie, waar en wanneer kan en mag naar binnen? Regel het automatisch en centraal. Met behulp van software gestuurde autorisaties wordt de toegang automatisch verleend en bovendien ook voor u bijgehouden. De gebruiker heeft altijd realtime gegevens voorhanden. En een toegangscontrolesysteem kan ook tijdsregistraties van bijvoorbeeld medewerkers bijhouden.
 

Toegangscontrolesysteem, Intercom