Toegangscontrolesystemen

15% korting op alle producten

Toegangscontrolesystemen

Installatie en Distributie

De zekerheid dat uitsluitend bevoegden toegang hebben tot bepaalde gebieden. De vrijheid om je, als geautoriseerd persoon, door een pand te bewegen. Maximale veiligheid en gemak is de essentie van elk toegangscontrolesysteem. Elektronische sleutels in de vorm van kaarten, kentekens, telefoons en tags voorzien in elke behoefte. Dankzij online toegangscontrole en -beheer blokkeer je sleutels op afstand en bekijk je incidenten vanaf je telefoon. Met onze expertise op het gebied van A-merken bieden wij betrouwbaar advies zodat jij tot de beste keuze komt voor jouw project. Onze HighTech security systems-afdeling zorgt voor een probleemloze aansluiting van de systemen op jouw huidige netwerk.

Voordelen van toegangscontrole deuren

Voor beheerders

Enkele situaties die u zou kunnen beheersen met toegangscontrole voor deuren:
Bezoekers van uw kantoor mogen niet zomaar alle ruimtes betreden.
Niemand mag zonder uw toestemming het pand in.
U kunt ook uw buitenschil beveiligen.
U weet exact wie zich op uw terrein of afdeling bevindt.
U kunt per direct een medewerker de toegang ontzeggen, of juist van te voren toestemming geven.
U krijgt een melding dat een deur of raam te lang open staat. Of geforceerd wordt voor inbraak.
Zelfsluitend veiligheidsbeslag (dat u beheert via het toegangscontrolesysteem) maakt een sluitronde overbodig.
U kunt elke deurstatus real-time en online uitlezen, op afstand.
Toegangscontrole voordelen zijn ook dat een digitaal systeem toepasbaar is in uw bestaande situatie.

Met een digitaal sleutelbeheersysteem of een toegangscontrole oplossing houdt u tijd over om u te richten op andere zaken die uw aandacht vragen.

Voor gebruikers

Een digitaal sluitsysteem of toegangscontrolesysteem met een versleutelde techniek dat niet gekopieerd of gehackt kan worden, is dat iets voor u? De voordelen voor gebruikers:
Deuren die automatisch open gaan. Dat is ook voor mindervaliden en rolstoelgebruikers plezierig.
Met een digitaal sleutelplan rekent u af met verschillende sleutels. In plaats van diverse sleutels voor verschillende deuren heeft elke gebruiker nu slechts een druppel, pas of tag die alle informatie bevat over hun autorisaties.
Sleutel kwijt? Geen nood. Een pas is snel weer aangemaakt.
Wellicht wilt u meer dan sleutelcontrole, en zoekt u naar een toegangscontrole systeem. Toegangscontrolesoftware maakt gebruik van herkenning door middel van het identificeren van gebruikers. Op welke manier uw gebruikers zich bij de entree identificeren, hangt van uw organisatie af, het gewenste veiligheidsniveau en het niveau van comfort. Volstaat het in uw situatie om toegang te verlenen via tags? In hoeverre schermt u persoonsgegevens af? Is een extern ID-nummer toereikend, of zoekt u naar meer gemak door ook de achternaam van de persoon te gebruiken? We adviseren u graag over alle mogelijkheden.