013 222 00 24

ALARMSYSTEEM

Hoe wij uw gebouw beveiligen tegen inbraak

U kent uw gebouw het beste. Daarom verenigen wij bij het installeren van alarmsystemen uw eisen met onze expertise.
Door middel van verschillende detectiezones kan de centrale de exacte plaats en het type alarm (inbraak of brand) aanduiden en doorsturen naar een meldkamer.
Het speciaal ontworpen klavier is het hart van uw alarmsysteem. Via voorgeprogrammeerde functies kan u volledige of specifieke zones gemakkelijk in- of uitschakelen.

 

Naast een camerasysteem is een alarmsysteem ook een goede manier om uw woning, bedrijfslocatie of opslag te beveiligen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slimme bewegingsdetectoren, omgevingsdetectoren en andere slimme apparaten.

 

Overal ter wereld uw alarmsysteem in- en uitschakelen:

het is mogelijk met onze geavanceerde alarminstallatie. Omdat het alarmsysteem en camera systeem verbonden is met het internet kunt u het alarmsysteem eenvoudig draadloos bedienen via de app.

Een kant-en-klare oplossing

Een mistgenerator zorgt ervoor dat het beveiligingssysteem bijzonder effectief is, wat je niet ziet kun je immers ook niet stelen! Gemiddeld hebben dieven ongeveer 3 minuten nodig om waardevolle spullen uit het gebouw te krijgen, terwijl de gemiddelde aankomsttijd van de sleutelhouders voor opvolging 15 tot 30 minuten bedraagt.
De Ajax Ready Mistgenerator vult elke seconde 10-13 m3 met dikke, ondoordringbare nevel die ervoor zorgt dat inbrekers een uur lang het gebouw niet in kunnen.
De beveiligingsnevel is onschadelijk voor mensen en voedsel en laat geen residu achter als er binnen het uur wordt gelucht.

 ALARMSYSTEEM

De Nederlandse politie krijgt 190 inbraakmeldingen per dag. Om jezelf en u bezit hiertegen te beschermen, moet u serieuze maatregelen nemen. Los van dat u zelf de basis kunt leggen voor de inbraakpreventie van uw huis door de veiligheidstips te volgen, kan het in huis hebben van een goed alarmsysteem het essentiële verschil maken om uw huis of bedrijf optimaal te beveiligen.
Dit gaat verder dan alleen uw huis beschermen tegen inbraken.

Alarmsysteem