013 222 00 24

Data- netwerken

Data- en telecom netwerken

Bereikbaarheid is uiteraard een grote must voor u of voor uw bedrijf. Een snel, betrouwbaar en overzichtelijk netwerk is alleen mogelijk als alle componenten voldoen aan alle normen en door ervaren monteurs gemonteerd en gecertificeerd gemeten wordt. Hightech security systems heeft veel ervaring in het leveren en installeren van data netwerken en heeft al diversen bedrijven en kantoor verzamel gebouwen voorzien van een duidelijk en overzichtelijk nieuw data netwerk.

Het resultaat is een goed werkende data netwerk: overzichtelijk, gecertificeerd gemeten, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.
Het resultaat is een perfect netwerk: overzichtelijk, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Datanetwerken

HighTech security systems levert ,- installeert en verzorgd diversen datanetwerken voor zowel uw computernetwerk als voor uw telefoonsysteem, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld Cat 5e, Cat 6 a Cat 7a, FTP. Alle door ons geleverde / geïnstalleerde componenten en bekabelingen zijn gekeurd en gecertificeerd en worden na installatie door ons gemeten doormiddel van een gecertificeerde digitale meter. na oplevering ontvangt u van ons een revisie tekening.

Wifi

Connectivity. Altijd en overal verbonden zijn met het internet. We kunnen niet meer zonder. 
Of we het nu hebben over business Mensen die belangrijke presentaties moeten geven of cruciale info verwachten, Of over ouders die telkens opnieuw voor de kids zo snel mogelijk ‘de wifiwachtwoord’ proberen te bemachtigen. 
Een goede en snelle wifi verbinding is bijna een van onze basisbehoeftes. Dat u als hoteleigenaar daaraan tegemoet wil komen, dat is een evidentie.  

Wifi 6 
uitgesproken voordelen:

De batterij van uw toestel gaat langer mee wanneer je surft op het internet.
Er kunnen meer mensen tezelfdertijd op het internet, zonder verlies aan snelheid.
Meer zelfs, er kunnen meer mensen tezelfdertijd op het internet en je surft sneller dan via Wifi 5.
Vooral in accommodaties of plaatsen waar veel mensen op hetzelfde moment een wifi connectie willen gebruiken is dit een absolute meerwaarde. Denk maar aan vergaderzalen, eetzalen of restaurants (hoewel we de gasten daar liever niet op hun toestellen bezig zien uiteraard), fitnessruimtes.

Persoonlijke wifinetwerken

Gebruiksgemak staat voor uw gast, bewoner of medewerker voorop. Wat nu als we u vertellen dat we voor elke kamer of medewerker een eigen wifinetwerk kunnen voorzien zonder dat u daar telkens een aparte access point voor moet voorzien.

Bridges of point-naar-point connections

heeft u meerdere gebouwen op een terrein? Dan zorgen wij voor een performante oplossing. Aan de hand van bridges trekken we uw wifi zonder problemen door. Zonder verlies van snelheid of dekking uiteraard.

WIFI versterker/ netwerk