013 222 00 24
Static Slide

Bescherming en bewijs, voor uw woning of bedrijf

Camerabeveiliging

Camerabewaking is een absolute must voor de bescherming van uw dierbare en woning. Iedereen heeft zijn eigen reden om camerabewaking toe te passen. Sommigen wachten op een aanleiding voordat ze voor camerabewaking kiezen, terwijl anderen proactief camera’s installeren, vooral wanneer inbraakcijfers stijgen.

Installatie & Onderhoud

Een camera beveiligingssysteem is een effectieve manier om locaties te bewaken en te beveiligen tegen inbraak, diefstal en vandalisme. Om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal functioneert en de gewenste beveiliging biedt, is het aan te raden om een professional in te schakelen voor de installatie van een camera beveiligingssysteem.

Preventie van inbraak en diefstal

Een van de belangrijkste voordelen van camerabewaking is het afschrikken van potentiële inbrekers en dieven. De aanwezigheid van beveiligingscamera’s werkt als een krachtig visueel signaal dat uw woning of bedrijfspand goed beveiligd is, wat de kans op inbraak en diefstal aanzienlijk verkleint.

24/7 monitoring

Met camera beveiliging kunt u uw woning of bedrijf 24 uur per dag, in de gaten houden. Dit betekent dat u op elk moment kunt controleren wat er gebeurt, zelfs als u zelf niet aanwezig bent.

Bewijsmateriaal bij incidenten

In het geval van een inbraak of andere misdrijven kan de opgenomen videobeelden van de camerabewaking dienen als cruciaal bewijsmateriaal voor de politie en verzekeraars. Dit helpt bij het oplossen van zaken en het vergoeden van eventuele schade.

Wat zijn de kosten voor camerabeveiliging?

De kosten voor het installeren van een camerabeveiligingssysteem variëren afhankelijk van de installatieomvang en uw specifieke wensen. Overwegingen zijn onder andere het aantal camera’s, de kwaliteit van het nachtzicht en de beschikbaarheid van AI-functies zoals kentekenherkenning. Bij HighTech security systems bieden wij op maat gemaakte systemen die perfect aansluiten op uw behoeften.

CAMERA INSTALLATIE EN ONDERHOUD DOOR MONTEUR

De installatie van uw camera beveiliging is natuurlijk stap één, maar daarna wilt u er ook zeker van zijn dat de camera’s goed onderhouden zijn en up-to-date blijven. Voor €195 per jaar verzorgen wij het onderhoud aan uw camera’s. Denk hierbij aan het opnieuw afstellen en schoonmaken van de camera’s en 24/7 ondersteuning bij het veiligstellen van uw beelden. Neem contact met ons op voor het afsluiten van een onderhoudsabonnement op uw camera installatie door een proffesionele monteur.

Installeren van beveiligingscamera’s

Het installeren van bewakingscamera’s vereist vakmanschap. Buitenbewakingscamera’s moeten volledig water- en winddicht worden aangesloten om defecten door vocht te voorkomen. Bij binnen camera’s is naast het aansluiten met connectoren ook de juiste instelling van het camera-binnenwerk van belang. Bovendien mag de camera niet gemakkelijk worden gemanipuleerd.

Instellingen voor bewakingsbeelden van beveiligingscamera’s

Helaas ontbreekt het vaak aan de juiste instellingen voor bewakingscamera’s. Voor het optimaliseren van beeld en opnames is een specialist vereist. Zelfs met een geavanceerde camera zijn optimale beelden niet gegarandeerd als je niet weet hoe je het beste resultaat kunt behalen. Beveiligingscamera’s instellingen zijn altijd maatwerk, aangezien elke omgeving verschilt in lichtinval, schaduw en weersinvloeden.

Netwerkinstellingen voor beelden op telefoon of PC

Om beelden op een telefoon of PC te bekijken, moet de recorder of camera worden ingesteld op het computernetwerk. Deze instellingen variëren per locatie, en degelijke kennis van computernetwerken is vereist.

Instellen van opnames

Voor het voorkomen van loze meldingen, zoals bewegende bomen of regen, is een goede instelling voor opnames nodig. Het instellen van smart detectie, zoals mens- en voertuigdetectie in combinatie met lijncross-detectie en indringersdetectie, voorkomt onnodige opnames. Deze instellingen zijn geen plug-and-play.

Vraag nu een gratis beveiligingsanalyse aan

Optimaliseer de beveiliging van uw huis of bedrijf tegen inbraak en ongewenste indringers. Onze ervaren adviseurs bieden deskundige en persoonlijke beveiliging analyses om uw veiligheid te waarborgen. Wacht niet langer en claim vandaag nog uw gratis analyse!

Welke verschillende soorten camerasystemen zijn er?
 • Bedrade camerasystemen: Geinstalleerd door de bekabeling van de camera’s rechtstreeks aan te sluiten op de opnamemodus en/of het netwerk. Doorgaans betrouwbaar maar kan duurder zijn vanwege professionele installatie.
 • IP-camerasystemen: Gebruiken het internetprotocol (IP) om beeld- en geluidssignalen over te brengen. Vaak het meest flexibel en kan worden gebruikt met verschillende soorten software en hardware.
  Waarop letten bij het kiezen van een camerasysteem inclusief installatie?
  Bij het kiezen van een camerasysteem inclusief installatie zijn verschillende factoren van belang. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:
 • Het aantal camera’s: Afhankelijk van de grootte van het te bewaken gebied. Overweeg hoeveel gebieden u wilt dekken en bepaal het aantal camera’s dat nodig is voor een adequate bewaking.
  Beeldkwaliteit: Cruciaal. Overweeg de resolutie van de camera’s en de kwaliteit van de opnameapparatuur. Hoe hoger de resolutie, hoe duidelijker en scherper de beelden zullen zijn.
  Opslagruimte: Belangrijk om te weten hoeveel opslagruimte uw camerasysteem heeft. Overweeg hoelang u de beelden wilt bewaren en kies een systeem met voldoende opslagruimte om aan uw behoeften te voldoen.
  Nachtzicht: Bij nachtgebruik is nachtzicht essentieel. Zorg ervoor dat de camera’s nachtzicht hebben voor duidelijke beelden, zelfs bij weinig licht.
  Weerbestendigheid: Bij buitengebruik is het essentieel om te controleren of het systeem weerbestendig is.

Heeft u nog vragen? We staan klaar om u te helpen!

Ons team staat paraat om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Offerte aanvraag


Camerabeveiliging