slide-2

Professioneel geïnstalleerd door onze eigen monteurs

Een goede installatie is essentieel voor professionele camerabewaking. Daarom zijn alle pakketten op onze website inclusief montage. De installatie van het camerasysteem wordt verzorgd door onze eigen erkende monteurs. Zo weet u zeker dat uw camera beveiliging altijd perfect functioneert.

Voor de meeste eigenaren van onroerend goed en bedrijfspanden is beveiliging een toevoeging, geen noodzaak. Echter vragen de toenemende criminaliteit en een snelgroeiende groep van slimme en technisch onderlegde inbrekers om een betere beveiliging van je meest waardevolle bezittingen. Beveiligingscamera’s zijn tegenwoordig een belangrijk afschrikmiddel voor criminelen geworden en creëren een veiligere omgeving voor iedereen.
Wij van HighTech security systems begrijpen het belang van veiligheid volledig. Of u nu kijkt naar de installatie van een alarmsysteem voor thuis of de aanleg van beveiligingscamera’s in een bedrijfspand, wij zorgen ervoor dat alles werkt en laten het netjes achter voordat wij vertrekken. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring in deze sector en we zijn er trots op dat we de voorkeur geven aan het installeren van beveiligingscamerasystemen in Nederland.
We zijn uitgerust met een breed scala aan functionele bewakingssystemen voor alle toepassingen. Onze hoogwaardige bewakingssystemen zijn gebouwd om elke uitdaging aan te gaan en het optimale niveau van bescherming te bieden voor uw huis of bedrijf. Wij installeren beveiligingssystemen van onder andere de toonaangevende merken Dahua, Hikvision en Galaxy Honeywell. Deze fabrikanten maken gebruik van hoogwaardige en sterke materialen om goed gebouwde en gepolijste apparatuur te produceren. Alle producten zijn gecertificeerd en worden ondersteund met een fabrieksgarantie. Hoewel de apparatuur is gemaakt van veelzijdige en stevige materialen, moet het toch regelmatig worden gecontroleerd en zo nodig worden bijgewerkt. Ook deze service bieden wij.
Onze diensten gaan verder dan louter advies en installatie van beveiligingssystemen. We bieden ook upgradeservices die uw beveiligingscamerasysteem in topconditie houden en efficiënt laten werken. Als u al een ouderwets bewakingssysteem heeft, kunnen we upgraden naar een HD-videobewakingssysteem met uw bestaande bedrading, zodat u een betere beeldkwaliteit krijgt.
Bij HighTech security systems werken we niet met een one-size-fits-all aanpak. We begrijpen dat verschillende soorten klanten verschillende behoeften hebben. Terwijl bij een woonhuis vaak kleinere apparaten worden geinstalleerd die eenvoudiger te gebruiken zijn, vereisen bedrijfsruimtes vaak meer complexere apparaten. Zo kan er een vogelvluchtperspectief worden geboden van een doorgaans groter gebied dat is aangesloten op een centraal monitoringsysteem. Onze technici beoordelen uw specifieke behoeften en creëren op maat gemaakte oplossingen die praktisch en kosteneffectief zijn. Op deze manier kunt u er gerust op zijn dat uw eigendom ook tijdens uw afwezigheid wordt beschermd.

Heeft u camera’s maar werken ze niet naar behoren?
• Bent u op zoek naar kwalitatieve camera beveiliging?
• Geven uw camera’s niet het gewenste resultaat?
• Wenst u meer functionaliteit met uw camera’s?
• Kun u de beelden niet bekijken op uw smartphone?
• Heeft u hulp nodig met het veiligstellen van camerabeelden?
• Mist u een goede documentatie van uw camerasysteem?
• Wilt u de camera’s verplaatsen of anders ophangen?

Voor alle vraagstukken rondom uw huidige bewakingscamerasysteem en nieuw te realiseren camerabewaking bieden wij een passende oplossing. Zo hebben wij standaard pakketten camerabewaking inclusief alle benodigde materialen en wij maken pakketten geheel naar wens op maat.

Eenvoudig meekijken via uw smartphone
Wereldwijd live met uw beveiligingscamera’s meekijken; het is allemaal mogelijk zolang uw telefoon over internet beschikt. Ook kunt u de beelden bekijken via een tablet, PC /laptop of rechtstreeks via een scherm. Niet alleen kunt u de beelden live mee kijken maar u kunt ook direct terugkijken. De opgenomen beelden kunt u namelijk direct benaderen. Wanneer u meerdere verstigingen heeft kunnen wij de systemen ook met elkaar koppelen waardoor u alles in 1 overzicht krijgt te zien. Ons camerasysteem en alarmsysteem, Toegangscontrolesystemen is eenvoudig te gebruiken voor zowel jong en oud.

Zowel overdag als in de nacht superheldere beelden

Het is van groot belang dat het beeldkwaliteit van de camera’s hoog zijn. Wij werken uitsluitend met professionele camera’s waar zowel overdag als in de nacht het beeldkwaliteit super helder is. Ook leveren wij zelfs camera’s met kleurenbeeld in de nacht! Hiermee kunt u ook kentekens lezen in de nacht.

Camerasysteem met confrontatiescherm

Naast een goede camera beveiliging, zijn ook preventieve maatregelen van groot belang. Een confrontatie scherm is hier een goed voorbeeld van. Laten zien dat er op uw locatie gefilmd wordt, voorkomt een hoop ellende. Tijdens het samenstellen van uw camerabewaking kunt u dit scherm bijbestellen.

CCTV dutch
X